+420 284 821 008

  • Každý umíme něco jinýho

    claim05
  • Najděte nám talenty

    claim02
  • Přišel jsem o řidičák

    claim04
  • Najděte nám techniky

    claim4
  • Chci dělat něco jinýho

    claim01

Ochrana osobních údajů

Stimul, personální poradenství (PhDr. Daniela Čajánková, Kudrnova 343, 250 70 Odolena Voda, IČ 11269367) zpracovává, v případě odeslání formuláře a udělení souhlasu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a Nařízení evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR"), na základě kterého dochází k určitým změnám při zpracování osobních údajů. Budeme zpracovávat následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefon

Jméno, příjmení, e-mailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Stimul, personální poradenství (PhDr. Daniela Čajánková) zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle však 1 rok od vyplnění a odeslání formuláře, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás prosím neváhejte obrátit